Субота, 20.10.2018, 00:25
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

Державний навчальний заклад "Хоростківський професійний сільськогосподарський ліцей"

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 6 » Методсекція Кухар-кондитер
10:29
Методсекція Кухар-кондитер

Методична секція

педагогічних працівників кухарських професій

       26 лютого 2015р.  у  Хоростківському професійному с\г ліцеї  відбулося   засідання обласної методичної секції педагогічних працівників кухарських професій «Використання інноваційних педагогічних технологій як засіб  підвищення якості і ефективності уроку».

        Учасники секції оглянули виставку дидактичних та творчих робіт  педагогічних  працівників ліцею, відвідали відкритий  урок виробничого навчання у групі другого курсу з професії «кухар; кондитер» (кваліфікація: 3 розряд) на тему: „Приготування гарячих  страв із сиру  ”, який провела майстер виробничого навчання Хоростківського професійного с\г ліцею – Гриб С.С.

      У ході круглого столу присутні ділилися досвідом використання та вирішення ситуаційних та проблемних запитань на уроках професійно – теоретичної підготовки, говорили про роль активних методів навчання у підвищенні ефективності уроків теоретичного та виробничого навчання.

          Також учасникам секції презентувала роботу методичної комісії - викладач предметів професійно-теоретичної підготовки, ДПТНЗ “Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі” - Скочиляс Т.Л.

       Підсумовуючи засідання обласної методичної секції, викладачам та майстрам виробничого навчання були надані поради із застосування сучасних виробничих технологій для отримання нових, креативних ефектів у навчанні з професії «кухар; кондитер».

Переглядів: 248 | Додав: voyt_p_v8516 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2018
Створити безкоштовний сайт на uCoz