Методична секція
педагогічних працівників кухарських професій
26 лютого 2015р. у Хоростківському професійному с\г ліцеї відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників кухарських професій «Використання інноваційних педагогічних технологій як засіб підвищення якості і ефективності уроку».
Учасники секції оглянули виставку дидактичних та творчих робіт педагогічних працівників ліцею, відвідали відкритий урок виробничого навчання у групі другого курсу з професії «кухар; кондитер» (кваліфікація: 3 розряд) на тему: „Приготування гарячих страв із сиру ”, який провела майстер виробничого навчання Хоростківського професійного с\г ліцею – Гриб С.С.
У ході круглого столу присутні ділилися досвідом використання та вирішення ситуаційних та проблемних запитань на уроках професійно – теоретичної підготовки, говорили про роль активних методів навчання у підвищенні ефективності уроків теоретичного та виробничого навчання.
Також учасникам секції презентувала роботу методичної комісії - викладач предметів професійно-теоретичної підготовки, ДПТНЗ “Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі” - Скочиляс Т.Л.
Підсумовуючи засідання обласної методичної секції, викладачам та майстрам виробничого навчання були надані поради із застосування сучасних виробничих технологій для отримання нових, креативних ефектів у навчанні з професії «кухар; кондитер».
|